Единична стая Стандарт

Единична стая Стандарт се отличава с легло king size. Разполага с климатик, плоскоекранен телевизор със сателитни канали и баня с душ, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. При заявка в хотел Калипсо могат да бъдат осигурени закуска в стаята(срещу заплащане), както и специални диетични менюта. Може да бъде уредено и химическо чистене.

Апартамент Делукс Джуниър

Апартамент Делукс Джуниър предлага на своите гости  спалня, уютен хол и две бани. Също така има климатик, плоскоекранен телевизор със сателитни канали и баня с душ, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. При заявка в хотел Калипсо могат да бъдат осигурени закуска в стаята(срещу заплащане), както и специални диетични менюта. Може да бъде уредено и химическо чистене.

Двойна стая стандарт

Двойна стая стандарт се отличава с легло king size. Всички стаи и суити разполагат с климатик, плоскоекранен телевизор със сателитни канали и баня с душ, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. При заявка в хотел Калипсо могат да бъдат осигурени закуска в стаята(срещу заплащане), както и специални диетични менюта. Може да бъде уредено и химическо чистене.

Апартамент Джуниър суит

Апартамент Джуниър суит предлага много простор и мека мебел в помещението. Разполага с климатик, плоскоекранен телевизор със сателитни канали и баня с душ, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. При заявка в хотел Калипсо могат да бъдат осигурени закуска в стаята(срещу заплащане), както и специални диетични менюта. Може да бъде уредено и химическо чистене.